Mijn Gemeentepand

 
 • Inloggen
 • Uw persoonlijke pagina
 • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

  Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
 • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
 • Foto 2
 • Foto 3
 • Foto 4
 • Foto 5
 • Foto 6
 
 

Nijmegen Heideparkseweg 201

Kenmerken  
Objectcode 116
PlaatsNijmegen
Type objectWoning
Perceelopp1.200 m²
Vloeroppervlakte230 m² woonoppervlakte
ContractKoop
Koopprijs€ 359.000,- k.k.
StatusVerkocht
Bijzonderheden

DIT OBJECT IS OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR. 

 

Op een bijzondere en groene locatie aan de rand van het Goffertpark biedt de gemeente Nijmegen een authentieke WOONBOERDERIJ te koop aan.

Deze woonboerderij staat op een royaal perceel van circa 1.200 m². Doordat dit object enige modernisering behoeft, biedt dit een unieke kans om uw wensen in deze charmante woonboerderij met voldoende eigen buitenruimte te realiseren.

 

Op de begane grond treft u een hal, toilet, badkamer voorzien van bad en wastafel, ruime woonkamer, dichte keuken met toegang tot de tuin, bijkeuken, overige bergruimte en garage. Op de verdieping zijn drie slaapkamers met een wastafel op de overloop.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Nijmegen
Contactpersoon Vastgoedmanagement
Email makelpunt@nijmegen.nl
Website www.nijmegen.nl
Overige informatie
Plattegrond klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten